Darmowa dostawa od 200zł

Darmowa dostawa od 200zł

Darmowa dostawa od 200zł

Potrzebujesz pomocy?

Koszyk: (pusty)
do kasy suma: 0,00 zł

Zawartość koszyka

Koszt dostawy:
suma: 0,00 zł
Przejdź do podsumowania
2 099,00 zł 2099.00
ilość szt.

towar niedostępny

Kup ten produkt teraz - zapłać za niego za 30 dni

Zyskujesz pkt [? pkt]
Opis produktu
Koszty dostawy
Opinie

Opis

Profesjonalny japoński nóż Takeshi Saji Blue Steel Nóż Santoku ręcznie kuty 18 cm

Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.

Dane techniczne:
- Ostrze: 11 warstwowa stal, rdzewny rdzeń Blue Steel #2 okuty 10 warstwami stali nierdzewnej, mosiądzu i miedzi 
- Rękojeść: czarno-szara micarta
- Twardość: 61 +/- 1 HRC 
- Długość całkowita: 30,5 cm
- Długość ostrza: 18 cm
- Szerokość klingi: 4,5 cm
- Grubość klingi: 2,3 mm
- Sposób ostrzenia: dwustronny
- Waga: ok. 227 g

Główne cechy

Twardość HRC +/- 1: 61
Klinga nierdzewna: Nie
Sposób ostrzenia: Dwustronny Symetryczny
Stal wielowarstwowa: Tak, 10-101 warstw
Materiał rękojeści: Klasyczna nitowana
Rodzaj noża: Nóż kuchenny
Długość ostrza: 18 cm
Typ ostrza: Santoku
Stal: VG-10
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
<
Sklep internetowy Shoper.pl