Takeshi Saji Blue Steel Nóż do obierania ręcznie kuty 9 cm

Opis
Profesjonalny japoński nóż Takeshi Saji Blue Steel Nóż do obierania ręcznie kuty 9 cm
Poręczny nóż kuchenny, idealny do obróbki mniejszych powierzchni. Krótkie i cienkie ostrze pozwala na łatwe manewrowanie, a zaostrzony czubek pomaga w wykrawaniu niechcianych miejsc w owocach i warzywach.
Dane techniczne:
- Ostrze: 11 warstwowa stal, rdzewny rdzeń Blue Steel #2 okuty 10 warstwami stali nierdzewnej, mosiądzu i miedzi
- Rękojeść: czarno-szara micarta
- Twardość: 61 +/- 1 HRC
- Długość całkowita: 20,0 cm
- Długość ostrza: 9 cm
- Szerokość klingi: 2,6 cm
- Grubość klingi: 2,0 mm
- Sposób ostrzenia: dwustronny
- Waga: ok. 97 g
Główne cechy
Twardość HRC +/- 1: | 61 |
Klinga nierdzewna: | Nie |
Sposób ostrzenia: | Dwustronny Symetryczny |
Stal wielowarstwowa: | Tak, 10-101 warstw |
Materiał rękojeści: | Klasyczna nitowana |
Rodzaj noża: | Nóż kuchenny |
Długość ostrza: | 9 cm |
Typ ostrza: | Do obierania |
Stal: | Aogami #2 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.