Producenci

Takeshi Saji Blue Steel Nóż szefa ręcznie kuty 21 cm

big_takeshi-saji-blue-Steel-noz-szefa.jpg
  • nowość
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 2 299,00 zł 2299.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: Takeshi Saji
Kod produktu: HD-138

Opis

Profesjonalny japoński nóż Takeshi Saji Blue Steel Nóż szefa ręcznie kuty 21 cm

Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

Dane techniczne:
- Ostrze: 11 warstwowa stal, rdzewny rdzeń Blue Steel #2 okuty 10 warstwami stali nierdzewnej, mosiądzu i miedzi 
- Rękojeść: czarno-szara micarta
- Twardość: 61 +/- 1 HRC
- Długość całkowita: 34,0 cm
- Długość ostrza: 21 cm
- Szerokość klingi: 4,5 cm
- Grubość klingi: 2,1 mm
- Sposób ostrzenia: dwustronny
- Waga: ok. 244 g

Główne cechy

Twardość HRC +/- 1: 61
Klinga nierdzewna: Nie
Sposób ostrzenia: Dwustronny Symetryczny
Stal wielowarstwowa: Tak, 10-101 warstw
Materiał rękojeści: Klasyczna nitowana
Rodzaj noża: Nóż kuchenny
Długość ostrza: 21 cm
Typ ostrza: Szefa kuchni
Stal: Aogami #2

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl