


Takeshi Saji Blue Steel Nóż uniwersalny ręcznie kuty 13 cm

Opis
Profesjonalny japoński nóż Takeshi Saji Blue Steel Nóż uniwersalny ręcznie kuty 13 cm
Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki "w kostkę", krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.
Dane techniczne:
- Ostrze: 11 warstwowa stal, rdzewny rdzeń Blue Steel #2 okuty 10 warstwami stali nierdzewnej, mosiądzu i miedzi
- Rękojeść: czarno-szara micarta
- Twardość: 61 +/- 1 HRC
- Długość całkowita: 25,0 cm
- Długość ostrza: 13,5 cm
- Szerokość klingi: 2,9 cm
- Grubość klingi: 2,0 mm
- Sposób ostrzenia: dwustronny
- Waga: ok. 133 g
Główne cechy
Twardość HRC +/- 1: | 61 |
Klinga nierdzewna: | Nie |
Sposób ostrzenia: | Dwustronny Symetryczny |
Stal wielowarstwowa: | Tak, 10-101 warstw |
Materiał rękojeści: | Klasyczna nitowana |
Rodzaj noża: | Nóż kuchenny |
Długość ostrza: | 13 cm |
Typ ostrza: | uniwersalny |
Stal: | Aogami #2 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.