Takeshi Saji Blue Steel Nóż uniwersalny ręcznie kuty 13 cm

Dostępność: brak towaru
Cena: 1 699,00 zł 1699.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Profesjonalny japoński nóż Takeshi Saji Blue Steel Nóż uniwersalny ręcznie kuty 13 cm

Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki "w kostkę", krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.

Dane techniczne:
- Ostrze: 11 warstwowa stal, rdzewny rdzeń Blue Steel #2 okuty 10 warstwami stali nierdzewnej, mosiądzu i miedzi 
- Rękojeść: czarno-szara micarta
- Twardość: 61 +/- 1 HRC 
- Długość całkowita: 25,0 cm
- Długość ostrza: 13,5 cm
- Szerokość klingi: 2,9 cm
- Grubość klingi: 2,0 mm
- Sposób ostrzenia: dwustronny
- Waga: ok. 133 g

Główne cechy

Twardość HRC +/- 1: 61
Klinga nierdzewna: Nie
Sposób ostrzenia: Dwustronny Symetryczny
Stal wielowarstwowa: Tak, 10-101 warstw
Materiał rękojeści: Klasyczna nitowana
Rodzaj noża: Nóż kuchenny
Długość ostrza: 13 cm
Typ ostrza: uniwersalny
Stal: Aogami #2

Opinie o produkcie (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium