Darmowa dostawa od 200zł

Darmowa dostawa od 200zł

Darmowa dostawa od 200zł

Potrzebujesz pomocy?

Koszyk: (pusty)
do kasy suma: 0,00 zł

Zawartość koszyka

Koszt dostawy:
suma: 0,00 zł
Przejdź do podsumowania
1 899,00 zł 1899.00
ilość szt.

towar niedostępny

Kup ten produkt teraz - zapłać za niego za 30 dni

Zyskujesz pkt [? pkt]
Opis produktu
Koszty dostawy
Opinie

Opis

Ręcznie kute dzieło mistrza Takeshi Saji, 61 wyjątkowych warstw stali wykutych w technologii "Black finish"

Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.

Dane techniczne:
- Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10 
- Rękojeść: kość bycza
- Twardość: 61 HRC
- Długość całkowita: 31 cm
- Długość ostrza: 18 cm
- Szerokość klingi: 5 cm
- Grubość klingi: ok. 2.5 mm
- Waga: ok. 220 g

Główne cechy

Twardość HRC +/- 1: 61
Klinga nierdzewna: Tak
Sposób ostrzenia: Dwustronny Symetryczny
Stal wielowarstwowa: Tak, 10-101 warstw
Materiał rękojeści: Klasyczna nitowana
Rodzaj noża: Nóż kuchenny
Długość ostrza: 18 cm
Typ ostrza: Santoku
Stal: VG-10
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
<
Sklep internetowy Shoper.pl