Producenci

Takeshi Saji IW Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm VG-10

stThumbnailPlugin.jpg
  • nowość
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 1 899,00 zł 1899.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: Takeshi Saji
Kod produktu: HA-416

Opis

Profesjonalny japoński nóż Bunka Takeshi Saji 17 cm

Bunka to uniwersalny nóż kuchenny, dzięki wysokiemu ostrzu nóż Bunka nadaje się szczególnie do krojenia warzyw lub owoców, a trójkątny obszar końcówki jest szczególnie przydatny do szczegółowej pracy i cięcia ryb lub mięsa.

Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10 

Twardość: 61 HRC

Długość całkowita: 29,5 cm

Długość ostrza: 17 cm

Szerokość klingi: 4,8 cm

Grubość klingi: 2,1 mm

Waga: ok. 214 g

Główne cechy

Twardość HRC +/- 1: 61
Klinga nierdzewna: Tak
Sposób ostrzenia: Dwustronny Symetryczny
Stal wielowarstwowa: Tak, 10-101 warstw
Materiał rękojeści: Klasyczna nitowana
Rodzaj noża: Nóż kuchenny
Długość ostrza: 17 cm
Typ ostrza: Bunka
Stal: VG-10

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl