Takeshi Saji IW Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm VG-10

Dostępność: brak towaru
Cena: 1 899,00 zł 1899.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Profesjonalny japoński nóż Bunka Takeshi Saji 17 cm

Bunka to uniwersalny nóż kuchenny, dzięki wysokiemu ostrzu nóż Bunka nadaje się szczególnie do krojenia warzyw lub owoców, a trójkątny obszar końcówki jest szczególnie przydatny do szczegółowej pracy i cięcia ryb lub mięsa.

Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10 

Twardość: 61 HRC

Długość całkowita: 29,5 cm

Długość ostrza: 17 cm

Szerokość klingi: 4,8 cm

Grubość klingi: 2,1 mm

Waga: ok. 214 g

Główne cechy

Twardość HRC +/- 1: 61
Klinga nierdzewna: Tak
Sposób ostrzenia: Dwustronny Symetryczny
Stal wielowarstwowa: Tak, 10-101 warstw
Materiał rękojeści: Klasyczna nitowana
Rodzaj noża: Nóż kuchenny
Długość ostrza: 17 cm
Typ ostrza: Bunka
Stal: VG-10

Opinie o produkcie (0)