Takeshi Saji IW Ręcznie kuty nóż uniwersalny 13cm VG-10

Opis
Profesjonalny japoński nóż uniwersalny Takeshi Saji 13 cm
Wszechstronny, lekki nóż kuchenny, przeznaczony do obierania, czyszczenia i krojenia małych lub średnich produktów, takich jak zioła, warzywa czy owoce. Może być używany jako miniaturowa wersja noża szefa kuchni, kiedy pełnowymiarowe narzędzie okazuje się niepraktyczne. Idealny wybór dla osób, które nie przepadają za dużymi nożami.
Dane techniczne:
Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10
Twardość: 61 HRC
Długość całkowita: 25,0 cm
Długość ostrza: 13 cm
Szerokość klingi: 2,9 cm
Grubość klingi: 2,0 mm
Waga: ok. 133
Główne cechy
Twardość HRC +/- 1: | 61 |
Klinga nierdzewna: | Tak |
Sposób ostrzenia: | Dwustronny Symetryczny |
Stal wielowarstwowa: | Tak, 10-101 warstw |
Materiał rękojeści: | Klasyczna nitowana |
Rodzaj noża: | Nóż kuchenny |
Długość ostrza: | 13 cm |
Typ ostrza: | uniwersalny |
Stal: | VG-10 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.