Takeshi Saji Jeleni róg Ręcznie kuty nóż Santoku 18 cm SRS-13

Opis
Profesjonalny japoński nóż Santoku Takeshi Saji 18 cm
Ostrze: stal 21 warstwowa SRS-13
Twardość: 64 +/-1 HRC
Długość całkowita: 30,5 cm
Długość ostrza: 18 cm
Szerokość klingi: 5,0 cm
Grubość klingi: ok. 2,0 mm
Waga: ok. 220 g
Główne cechy
Twardość HRC +/- 1: | 64 |
Klinga nierdzewna: | Tak |
Sposób ostrzenia: | Dwustronny Symetryczny |
Stal wielowarstwowa: | Tak, 2-9 warstw |
Materiał rękojeści: | Klasyczna nitowana |
Rodzaj noża: | Nóż kuchenny |
Długość ostrza: | 18 cm |
Typ ostrza: | Santoku |
Stal: | SRS-13 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.