Takeshi Saji Jeleni róg Ręcznie kuty nóż Szefa 21 cm SRS-13

Opis
Profesjonalny japoński nóż szefa kuchni Takeshi Saji 21 cm
Ostrze: stal 21 warstwowa SRS-13
Twardość: 64 +/-1 HRC
Długość całkowita: 34,0 cm
Długość ostrza: 21 cm
Szerokość klingi: 4,8 cm
Grubość klingi: ok. 2,0 mm
Waga: ok. 215 g
Główne cechy
Twardość HRC +/- 1: | 64 |
Klinga nierdzewna: | Tak |
Sposób ostrzenia: | Dwustronny Symetryczny |
Stal wielowarstwowa: | Tak, 10-101 warstw |
Materiał rękojeści: | Klasyczna nitowana |
Rodzaj noża: | Nóż kuchenny |
Długość ostrza: | 21 cm |
Typ ostrza: | Szefa kuchni |
Stal: | SRS-13 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.