Takeshi Saji - Komplet 3 ręcznie kutych noży kuchennych, rękojeści z żółtej byczej kości

Opis
Komplet 3 ręcznie kutych noży mistrza Takeshi Saji, 61 wyjątkowych warstw stali wykutych w technologii "Black finish"
W skład kompletu wchodzą:
- Nóż uniwersalny 15cm
- Nóż Santoku 18cm
- Nóż szefa kuchni (Gyuto) 21cm
stal: VG10
twardość: +/- 61HRC
rękojeść: okładziny z żółtej byczej kości
Główne cechy
Twardość HRC +/- 1: | 61 |
Klinga nierdzewna: | Tak |
Sposób ostrzenia: | Dwustronny Symetryczny |
Stal wielowarstwowa: | Tak, 10-101 warstw |
Materiał rękojeści: | Klasyczna nitowana |
Rodzaj noża: | Nóż kuchenny |
Stal: | VG-10 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.