Takeshi Saji RW Ręcznie kuty nóż Santoku 18cm R-2

Opis
Profesjonalny japoński nóż Takeshi Saji, Santoku 18 cm.
Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń R2
Twardość: 63 HRC
Długość całkowita: 30,2 cm
Długość ostrza: 18 cm
Szerokość Klingi: 5 cm
Grubość klingi: ok. 2,4 mm
Waga: ok. 125 g
Główne cechy
Twardość HRC +/- 1: | 63 |
Klinga nierdzewna: | Tak |
Sposób ostrzenia: | Dwustronny Symetryczny |
Stal wielowarstwowa: | Tak, 10-101 warstw |
Materiał rękojeści: | Tradycyjna Japońska |
Rodzaj noża: | Nóż kuchenny |
Długość ostrza: | 18 cm |
Typ ostrza: | Santoku |
Stal: | R-2 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.