towar niedostępny

Kup ten produkt teraz - zapłać za niego za 30 dni
towar niedostępny
Kup ten produkt teraz - zapłać za niego za 30 dni
Profesjonalny japoński nóż szefa kuchni Takeshi Saji 21 cm.
Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń R2
Twardość: 63 HRC
Długość całkowita: 37,5 cm
Długość ostrza: 21 cm
Szerokość Klingi: 4,7 cm
Grubość klingi: ok. 2,5 mm
Waga: ok. 125 g
Twardość HRC +/- 1: | 63 |
Klinga nierdzewna: | Tak |
Sposób ostrzenia: | Dwustronny Symetryczny |
Stal wielowarstwowa: | Tak, 10-101 warstw |
Materiał rękojeści: | Tradycyjna Japońska |
Rodzaj noża: | Nóż kuchenny |
Długość ostrza: | 21 cm |
Typ ostrza: | Szefa kuchni |
Stal: | R-2 |