Takeshi Saji Super Aogami Ręcznie kuty nóż Szefa 21cm

Opis
Profesjonalny japoński nóż szefa kuchni Takeshi Saji 21 cm
Ostrze: rdzewna stal 3 warstwowa Super Aogami
Twardość: 65 +/-1 HRC
Długość całkowita: 33,5 cm
Długość ostrza: 21 cm
Szerokość klingi: 4,7 cm
Grubość klingi: ok. 2,1 mm
Waga: ok. 210 g
Główne cechy
Twardość HRC +/- 1: | 65 |
Klinga nierdzewna: | Nie |
Sposób ostrzenia: | Dwustronny Symetryczny |
Stal wielowarstwowa: | Tak, 2-9 warstw |
Materiał rękojeści: | Klasyczna nitowana |
Rodzaj noża: | Nóż kuchenny |
Długość ostrza: | 21 cm |
Typ ostrza: | Szefa kuchni |
Stal: | Super Aogami |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.