Producenci

Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm R-2

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 2 299,00 zł 2299.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Profesjonalny japoński nóż Bunka Takeshi Saji 17 cm

Bunka to uniwersalny nóż kuchenny, dzięki wysokiemu ostrzu nóż Bunka nadaje się szczególnie do krojenia warzyw lub owoców, a trójkątny obszar końcówki jest szczególnie przydatny do szczegółowej pracy i cięcia ryb lub mięsa.

Dane techniczne:

Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń R2

Twardość: 63 HRC

Długość całkowita: 29,5 cm

Długość ostrza: 17 cm

Szerokość klingi: 4,8 cm

Grubość klingi: 2,1 mm

Sposób ostrzenia: dwustronny

Waga: ok. 214 g

Główne cechy

Twardość HRC +/- 1: 63
Klinga nierdzewna: Tak
Sposób ostrzenia: Dwustronny Symetryczny
Stal wielowarstwowa: Tak, 10-101 warstw
Materiał rękojeści: Klasyczna nitowana
Rodzaj noża: Nóż kuchenny
Długość ostrza: 17 cm
Typ ostrza: Bunka
Stal: R-2

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl