Darmowa dostawa od 200zł

Darmowa dostawa od 200zł

Darmowa dostawa od 200zł

Potrzebujesz pomocy?

Koszyk: (pusty)
do kasy suma: 0,00 zł

Zawartość koszyka

Koszt dostawy:
suma: 0,00 zł
Przejdź do podsumowania
2 299,00 zł 2299.00
ilość szt.

towar niedostępny

Kup ten produkt teraz - zapłać za niego za 30 dni

Zyskujesz pkt [? pkt]
Opis produktu
Koszty dostawy
Opinie

Opis

Profesjonalny japoński nóż Takeshi Saji, Santoku 18 cm

Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.

Dane techniczne:

Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń R2

Twardość: 63 HRC

Długość całkowita: 30,1 cm

Długość ostrza: 18 cm

Szerokość Klingi: 5 cm

Grubość klingi: ok. 2,2 mm

Waga: ok. 205 g

Główne cechy

Twardość HRC +/- 1: 63
Klinga nierdzewna: Tak
Sposób ostrzenia: Dwustronny Symetryczny
Stal wielowarstwowa: Tak, 10-101 warstw
Materiał rękojeści: Klasyczna nitowana
Rodzaj noża: Nóż kuchenny
Długość ostrza: 18 cm
Typ ostrza: Santoku
Stal: R-2
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
<
Sklep internetowy Shoper.pl