Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż uniwersalny 15cm R-2

Opis
Profesjonalny japoński nóż uniwersalny Takeshi Saji 15 cm
Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki "w kostkę", krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.
Dane techniczne:
Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń R2
Twardość: 63 HRC
Długość całkowita: 26,5 cm
Długość ostrza: 15 cm
Szerokość klingi: 3,2 cm
Grubość klingi: ok. 1,6 mm
Waga: ok. 115 g
Główne cechy
Twardość HRC +/- 1: | 63 |
Klinga nierdzewna: | Tak |
Sposób ostrzenia: | Dwustronny Symetryczny |
Stal wielowarstwowa: | Tak, 10-101 warstw |
Materiał rękojeści: | Klasyczna nitowana |
Rodzaj noża: | Nóż kuchenny |
Długość ostrza: | 15 cm |
Typ ostrza: | uniwersalny |
Stal: | R-2 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.