towar niedostępny

Kup ten produkt teraz - zapłać za niego za 30 dni
towar niedostępny
Kup ten produkt teraz - zapłać za niego za 30 dni
Profesjonalny japoński nóż Bunka Takeshi Saji 17 cm
Bunka to uniwersalny nóż kuchenny, dzięki wysokiemu ostrzu nóż Bunka nadaje się szczególnie do krojenia warzyw lub owoców, a trójkątny obszar końcówki jest szczególnie przydatny do szczegółowej pracy i cięcia ryb lub mięsa.
Dane techniczne:
Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10
Twardość: 61 HRC
Długość całkowita: 29,5 cm
Długość ostrza: 17 cm
Szerokość klingi: 4,8 cm
Grubość klingi: 2,1 mm
Waga: ok. 214 g
Twardość HRC +/- 1: | 61 |
Klinga nierdzewna: | Tak |
Sposób ostrzenia: | Dwustronny Symetryczny |
Stal wielowarstwowa: | Tak, 10-101 warstw |
Materiał rękojeści: | Klasyczna nitowana |
Rodzaj noża: | Nóż kuchenny |
Długość ostrza: | 17 cm |
Typ ostrza: | Bunka |
Stal: | VG-10 |