Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm VG-10

Opis
Profesjonalny japoński nóż Bunka Takeshi Saji 17 cm
Bunka to uniwersalny nóż kuchenny, dzięki wysokiemu ostrzu nóż Bunka nadaje się szczególnie do krojenia warzyw lub owoców, a trójkątny obszar końcówki jest szczególnie przydatny do szczegółowej pracy i cięcia ryb lub mięsa.
Dane techniczne:
Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10
Twardość: 61 HRC
Długość całkowita: 29,5 cm
Długość ostrza: 17 cm
Szerokość klingi: 4,8 cm
Grubość klingi: 2,1 mm
Waga: ok. 214 g
Główne cechy
Twardość HRC +/- 1: | 61 |
Klinga nierdzewna: | Tak |
Sposób ostrzenia: | Dwustronny Symetryczny |
Stal wielowarstwowa: | Tak, 10-101 warstw |
Materiał rękojeści: | Klasyczna nitowana |
Rodzaj noża: | Nóż kuchenny |
Długość ostrza: | 17 cm |
Typ ostrza: | Bunka |
Stal: | VG-10 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.