Producenci

Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż Santoku 18cm VG-10

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 1 769,00 zł 1769.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: Takeshi Saji
Kod produktu: H-V10D-SA-180YBB

Opis

Profesjonalny japoński nóż Takeshi Saji, Sanotku 18 cm

Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.

Dane techniczne:

Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10 

Twardość: 61 HRC

Długość całkowita: 30,5 cm

Długość ostrza: 18 cm

Szerokość klingi: 4,2 cm

Grubość klingi: ok. 2.1 mm

Waga: ok. 220 g

Główne cechy

Twardość HRC +/- 1: 61
Klinga nierdzewna: Tak
Sposób ostrzenia: Dwustronny Symetryczny
Stal wielowarstwowa: Tak, 10-101 warstw
Materiał rękojeści: Klasyczna nitowana
Rodzaj noża: Nóż kuchenny
Długość ostrza: 18 cm
Typ ostrza: Santoku
Stal: VG-10

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl